La Tecnologia

El món s’està transformant molt ràpidament i qui no entengui com funcionen les coses, no podrà participar d’aquesta transformació. La tecnologia del futur està a les vostres mans. Per què no comences avui?

És el moment de preguntar!

Al teu costat tindràs per resoldre dubtes a….

Nuria Salán

Presidenta de la Societat Catalana de Tecnologia

Llicenciada en Ciències Químiques, té un Doctorat en Ciència de Materials i Enginyeria Metal·lúrgica de la UPC. Actualment és professora i Sotsdirectora de Promoció Institucional i Estudiantat a  l’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa. És Presidenta de la Societat Catalana de Tecnologia, des de la qual es fomenta la divulgació de la tecnologia i de la seva vessant més social en forma de conferències, exposicions i projectes.

Col·labora regularment amb entitats, biblioteques, centres culturals i museus en cicles de conferències, tant de l’àmbit de materials com de l’àmbit de dones i la tecnologia. Col·labora amb centres docents pre-universitaris (Primària, ESO, Batxillerat i cicles) interessats en l’oferta de conferències de la UPC i organitza visites de centres docents pre-universitaris a l’ESEIAAT, com a activitat d’apropament de la tecnologia i de captació de talent jove.

Apunta’t a l’InfoForum
La Tecnologia

T’explicarem i coneixeràs allò que vols saber

Digues als teus profes que inscriguin la teva classe

T’informaràs i gaudiràs!

12 de Març de 2018

de 9:30 a 12:30h

CosmoCaixa – Barcelona

Feu la vostra inscripció aquí!

Potser t’interessen

Entra i coneix el programa d’aquests InfoForums